NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pompierii pășcăneni au avut misiuni grele de la începutul acestui an

Weekendul trecut a fost unul plin de evenimente nedorite, la care pompierii pășcăneni au fost solicitaţi să intervină. De pe data de 30 decembrie și până ieri, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit pentru stingerea a mai multor incendii, marea majoritate declanșate de coșul de fum necurățat.

 

În data de 30.12.2016, ora 10:55, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Cristești, comuna Cristești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: funinginea din interiorul coșului de fum pe o lungime de aproximativ 7 ml. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum necurăţat de funingine.

  

În data de 30.12.2016, ora 18:14, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în satul Soci, comuna Miroslovesti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: funinginea din interiorul coșului de fum pe o lungime de aproximativ 3 ml si 2 mp plafon scândură. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 31.12.2016, ora 02:27, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în satul Harmăneștii Noi, comuna Harmanesti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: mobilier divers, 100 kg textile, aproximativ 2 mc lemn de construcții. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 31.12.2016, ora 13.32, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Pietrosu, comuna Tătăruși pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz. Au ars: elementele combustibile din compartimentul motor și din bordul microbuzului. Cauza probabilă a incendiului: un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

În data de 01.01.2017, ora 03:15, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Muncelu de Sus, comuna Mogoșești Siret, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: anexa din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 m2, un frigider, 40 kg materiale textile. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

În data de 02.01.2017, ora 00:08, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Gura Bădiliței, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: aproximativ 50 m2 acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare de azbociment, aproximativ 250 kg materiale textile, obiecte de uz casnic, mobilier din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

 

Advertisements

Related posts

Doi tineri din Valea Seacă au fost arestați pentru furt calificat și aderare la grup infracțional

Redacția

Șofer urmărit kilometri întregi de polițiști, după ce a fost văzut lovind cu pumnii o femeie de pe scaunul din dreapta (Video)

Redacția

#10 PENTRU SIGURANȚĂ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site