RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pompierii pășcăneni au avut misiuni grele de la începutul acestui an

Weekendul trecut a fost unul plin de evenimente nedorite, la care pompierii pășcăneni au fost solicitaţi să intervină. De pe data de 30 decembrie și până ieri, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit pentru stingerea a mai multor incendii, marea majoritate declanșate de coșul de fum necurățat.

 

În data de 30.12.2016, ora 10:55, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Cristești, comuna Cristești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: funinginea din interiorul coșului de fum pe o lungime de aproximativ 7 ml. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum necurăţat de funingine.

  

În data de 30.12.2016, ora 18:14, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în satul Soci, comuna Miroslovesti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: funinginea din interiorul coșului de fum pe o lungime de aproximativ 3 ml si 2 mp plafon scândură. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 31.12.2016, ora 02:27, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în satul Harmăneștii Noi, comuna Harmanesti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: mobilier divers, 100 kg textile, aproximativ 2 mc lemn de construcții. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 31.12.2016, ora 13.32, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Pietrosu, comuna Tătăruși pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz. Au ars: elementele combustibile din compartimentul motor și din bordul microbuzului. Cauza probabilă a incendiului: un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

În data de 01.01.2017, ora 03:15, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Muncelu de Sus, comuna Mogoșești Siret, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: anexa din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 m2, un frigider, 40 kg materiale textile. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

În data de 02.01.2017, ora 00:08, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Gura Bădiliței, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: aproximativ 50 m2 acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare de azbociment, aproximativ 250 kg materiale textile, obiecte de uz casnic, mobilier din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

 

Related posts

Târgu Frumos: Produse de origine animală transportate necorespunzător

Teona Gherasim

Update: Accident în intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Ceferiștilor. Unul dintre șoferi era băut

Redacția

Bărbat din Stolniceni Prăjescu bătut cu scândurile de la gard, în fața gospodăriei!

Marius Parteni
Încarcă...