NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Începe procesul evadatului care a furat energizant şi batoane proteice

Judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Paşcani a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului şi a dispus începerea judecăţii cauzei privind pe Florinel Sebastian Necoară din Târgu Frumos, inculpat pentru săvârşirea a două infracţiuni de evadare.

Respectivul abia a împlinit 18 ani, stă de ceva timp în Penitenciarul Iaşi şi, din câte se pare, va rămâne multă vreme după gratii. El a dobândit notorietate în urmă cu doi ani, când, într-un interval de doar câteva ore, a furat din incinta unei societăţi comerciale din judeţul Neamţ două camioane, cu care s-a răsturnat la intrarea în Strunga.

Advertisements

Acuzat de furt calificat, conducere fără permis şi distrugere, Necoară a fost plasat în arest la domiciliul său din Târgu Frumos. Era obligat să poarte o brăţară electronică şi să anunţe autorităţile de fiecare dată când avea de făcut vreo deplasare. N-a avut răbdare să înceapă judecata, a izbutit să-şi scoată brăţara de pe braţ şi, în seara de 5 mai a.c., a plecat într-un scurt voiaj la Paşcani. Înfometat şi fără bani, a forţat uşa de acces a unui magazin de la marginea oraşului, a pătruns în clădire, a spart seiful, n-a găsit acolo decât 364 lei, aşa că a luat din vitrină două doze de energizant şi două batoane proteice. Le-a consumat şezând pe bordura din faţa magazinului, total nepăsător la alarma ce se declanşase. Agenţii firmei de pază l-au luat ca din oală şi au anunţat poliţia.

continuare pe ziarulevenimentul.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Liniște suspectă peste Iași. Polițiștii se tem de un atac masiv al hoților în curând

Redacția

Ana a pierdut lupta cu boala. Astăzi s-a stins din viață

Oana Cordoneanu

Echipaj SMURD în misiune implicat într-un accident rutier pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...