RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Barurile și cluburile din Pașcani, luate cu asalt de polițiști

Distracția tinerilor care s-au aflat în cluburile din zona municipiului a fost dată peste cap de polițiștii pășcăneni, care au efectuat câteva controale.

 

  

În noaptea de 22 spre 23 iulie, în intervalul orar 22:00-02:00, oamenii legii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, îndeseobi în zonele frecventate de tineri (cluburi, discoteci, baruri), cât şi pentru constatarea faptelor ilegale de comerţ.

La acţiune au participat poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi investigarea criminalităţii economice. 

Astfel, au fost verificate 5 discoteci, cluburi şi alte localuri publice, fiind legitimate 27 de persoane şi controlate 6 autovehicule. Poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.600 lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991.

„În cadrul acțiunii, polițiștii au prins un un tânăr, de 26 ani din Paşcani în timp ce arunca cu pietre într-un autoturism. Acesta a declarat că a intenţionat să se răzbune pe angajaţii societăţii pentru că nu l-au lăsat să intre în obiective asigurate de aceştia. În cauză s-a luat măsura sancţionării cu amendă în valoare de 400 lei, pt. încălcarea prevederilor Legilor nr. 61/1991 şi s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. 

Un tânăr, de 26 ani, din Paşcani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal şi a adresat injurii mai multor persoane”, a declarat Anca Vîjiac, purtărul de cuvânt al IPJ Iași.

Related posts

Familie model nenorocită de un teribilist care a efectuat o depăşire la limită

Redacția

Acțiune de combatere a comerțului cu țigări de contrabandă a polițiștilor pășcăneni

Răzvan Grecu

Accident rutier la Blăgești! O persoană transportată la spital

Marius Parteni
Încarcă...