RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii locali în control în piețele pășcănene. 14 sancțiuni pentru neregulile constate

Timp de două zile, polițiștii locali au verificat cele două piețe agroalimentare din municipiu, dacă sunt respectate regulile de comercializare a produselor . Au fost stabilite măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

”Am urmărit să stopăm comerțul neautorizat, precum și cel care se desfășoară în condiții improprii, de exemplu, vânzarea produselor expuse direct pe jos, și să verificăm dacă comercianții posedă contracte pentru terenul ocupat sau dacă au eliberate Acorduri Teritoriale de Funcționare de către Primăria Pașcani. Pe timpul celor două zile, în perioada 31 octombrie-1 noiembrie, au fot aplicate 14 sancțiuni contravenționale”, ne-a decladat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

Dintre cele 14 sancțiuni contravenționale, 6 au fost sancționate cu amendă în sumă totală de 1.800 lei, iar 8 au fost sancționate cu avertisment contravențional scris.

Șeful Poliției Locale a precizat că există unii comercianți, în mod deosbit în piața vale, care vând produse pe căile pietonale și trotuare și că va propune unele măsuri pentru desfășurarea unui comerț civilizat.

  

”Vom propune primarului municipiului Pașcani unele măsuri , care să ducă, în final, la desfășurarea unor acte de comerț în condiții civilizate, în cele două piețe pășcănene”, a mai precizat șeful Poliției Locale Pașcani.

  În contextul pandemiei de coronavirus, Poliția Locală a trasat măsuri în sarcina administratorului piețelor pășcănene, pentru marcarea culoarelor de acces pentru cumpătărori, și pentru afișarea regulilor de prevenire a contaminării cu COVID-19.

Related posts

Peste 400 de posturi în Poliție din sursă externă, scoase la concurs

Redacția

Atenție la utilizarea sobelor și a coșurilor de fum!

Redacția

10 ani de închisoare după ce a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de şase ani

Redacția
Încarcă...