NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Polițiștii locali au discutat cu primarul despre problemele salariale și cele de funcționare

Agenții Poliției Locale și șeful instituției au participat ieri dimineață la o ședință cu primarul municipiului. Marius Pintilie a declarat în conferința de presă organizată astăzi, că a dorit să afle problemele cu care se confruntă acești angajați.

Edilul municipiului a explicat că sunt o serie de probleme referitoare la salarizarea personalului, ce ar putea fi rezolvate.

„De exemplu, nu beneficiază de sporuri pentru zilele de sâmbătă și duminică. Aici, trebuie să analizăm situația și să găsim soluții. Vom desființa acel post fix de la Serviciul Taxe și Impozite Locale, analizăm oportunitatea încheierii unui contract cu o firmă. De asemenea, să le asigurăm un abonament la o spălătorie auto. Nu este posibil ca un agent să spele mașina în timpul programului, iar ulterior să apară în fața cetățeanului murdar sau cu haine umede”, a subliniat primarul Marius Pintilie.

Cât privește modul de îndeplinire a sarcinilor de serviciu de către șeful instituției, primarul a subliniat că nu are motive pentru ce să aducă în discuție o demitere întrucât, ca și primar, își dorește să facă treabă, nu să dea afară angajați.

  
Advertisements

Related posts

Licitație pentru închirierea pe cinci ani a spațiilor din hala vale

Marius Parteni

Sens unic pe Aleea 22 Decembrie, dinspre Depou! Vezi ce alte măsuri vor fi luate pe străzile din Paşcani

Ema Roman

După o lună de zile, consilierii au reușit să adune banii pentru premierea zecistelor

Răzvan Grecu
Încarcă...