NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Poliția Locală a ieșit în stradă: sezonul amenzilor în Pașcani

În ultima perioadă, în municipiul Pașcani Poliția Locală a împărțit o serie de amenzi pentru nereguli constatate pe domeniul public. În perioada 10-14 iulie au fost date 7 amenzi pentru consumul de băuturi alcoolice în public, în valoare totală de 800 de lei. Pe 11 iulie, un comerciant care vindea pepeni pe trotuarul din spatele blocului Crizantema a fost amendat cu 1150 lei, deoarece nu deținea documente legale pentru a-și vinde marfa și staționa ilegal pe trotuar cu autoutilitara. 

În data de 21 iunie, S.C. PRISMA SERV COMPANY S.R.L. din Iași a executat lucrări de construire și racordare la rețeaua de gaze naturale pe domeniul public, în zona Stadionului CFR, fără a avea autorizație de construcție. Firma a fost amendată cu suma de 1000 lei și obligată sa refacă domeniul public afectat de lucrări până pe 7 august 2012.

Advertisements

Tot în această perioadă se primesc reclamații frecvente în legătură cu gălăgia din zona locurilor de joacă pentru copii. Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale, a ținut să precizeze că intervalul orar pentru utilizarea acestor spații este 8.00-22.00. În interiorul acestor terenuri de joacă este interzis consumul de băuturi alcoolice și, totodată, limita de vârstă pentru folosirea acestora este de 12 ani. În plus, este interzisă staționarea persoanelor în grupuri pentru alte motive decât cele pentru care este destinat spațiul respectiv.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Bătaia NU e ruptă din rai și nu-i face pe copii mai cuminți, dimpotrivă (studiu britanic)

Redacția

Familia tânărului care a zburat cu BMW-ul peste parapeții din Păcurari este în stare de șoc. “Nu putem să ne uităm nici măcar la televizor”

Redacția

Apa sistată în Pașcani până la orele 13.00

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site