NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poliţia de Frontieră: 169.000 de persoane au intrat în România vineri, din care 12.465 de cetăţeni ucraineni/ Cele mai aglomerate puncte de frontieră au fost Nădlac II, Giurgiu şi Vama Veche

Poliţia de Frontieră a anunţat că 169.000 de persoane au intrat în România vineri, din care 12.465 de cetăţeni ucraineni, numărul acestora din urmă fiind mai mic faţă de ziua precedentă. Cele mai aglomerate puncte de frontieră, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, au fost Nădlac II, Giurgiu şi Vama Veche. Poliţia de Frontieră preconizează o creştere a traficului, având în vedere minivacanţa de Sfânta Maria, şi recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere.

„În data de 12.08.2022, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 345.900 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 83.440 mijloace de transport. Pe sensul de intrare în România, au fost aproximativ 169.000 de persoane, cei mai mulţi dintre ei intrând pe la frontiera cu Ungaria (aproximativ 57.000 persoane)”, a informat, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.

Astfel, vineri, cele mai aglomerate puncte de frontieră, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, au fost Nădlac II, cu peste 77.600 de persoane, Giurgiu, cu peste 38.100 de persoane şi Vama Veche, cu peste 19.100 de persoane.

Advertisements

„Având în vedere că a început minivacanţa de Sfânta Maria şi mulţi cetăţeni români călătoresc în afara graniţelor ţării,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nou scandal în AUR: Acuzaţii privind organizarea unor „petreceri cu acte de preacurvie”. Reacţia lui Simion

Redacția

Cum vor funcţiona cabinetele stomatologice după data de 15 mai

Redacția

Barna a “cumpărat” câțiva centimetri din metrul de autostradă din Moldova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site