RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL vrea eliminarea impozitării de 10% a concediilor medicale, stabilită prin OUG de Guvern

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat, la Parlament, în cadrul unei dezbateri, depunerea unui amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale, introdus prin ordonanță de urgență la finalul anului trecut.  

Propunerea pentru eliminare va fi introdusă prin amendament FOTO Shutterstock

Propunerea pentru eliminare va fi introdusă prin amendament FOTO Shutterstock

„Astăzi, în Parlament şi comisiile de specialitate, Comisia de buget finanţe şi Comisia de muncă, grupul Partidului Naţional Liberal depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10 % a concediilor medicale”, a spus senatoarea Nicoleta Pauliuc, potrivit News, în cadrul dezbaterii ”Cancerele în rândul femeilor – direcţii de acţiune pentru îmbunătăţirea prevenţiei, a diagnosticului precoce şi a accesului timpuriu la tratament”, organizată cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului.

  

Potrivit senatoarei, amendamentul nu vizează numai pacientul oncologic ci şi o serie de categorii, precum concediul de maternitate şi risc maternal sau cel pentru îngrijirea copilului bolnav.

„Nu putem accepta ca în momentul în care un pacient oncologic se îmbolnăveşte, merge la tratament, concediul medical pe care statul i-l dă pentru susţinerea ca el să meargă mai departe şi să obţină victoria cu acest diagnostic, să fie impozitat”, a mai precizat senatoarea PNL.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rafael Nadal, evoluție încântătoare la revenirea în circuitul ATP

Redacția

Asociaţia Pro Infrastructură: Record mondial negativ pe Autostrada Transilvania Chiribiş-Suplacu de Barcău / CNAIR a decis să anuleze licitaţia pe cei 26,35 kilometri blestemaţi

Redacția

Copil de 10 ani, dispărut dintr-o comună din Iaşi / Polițiștii cer ajutorul populației

Redacția
Încarcă...