RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Europarlamentarul Vlad Gheorghe anunță că demisionează din USR

Europarlamentarul Vlad Ghorghe a transmis într-o postare pe Facebook că se departe de partidul USR, acuzând nereguli în formațiunea politică, după ce nu i s-a permis accesul la ședința Comitetului Politic al Uniunii. 

FOTO Facebook

FOTO Facebook

„7 zile mai târziu, niciun răspuns oficial sau neoficial din partea conducerii USR. La peste o săptămână de când mi s-a refuzat accesul la Comitetul Politic la care aveam dreptul statutar să particip, au fost doar declarații publice halucinante ale lui Cătălin Drulă și apropiaților. (…) Repet, la fel ca lista impusă din pixul șefului Drulă pentru alegerile europarlamentare, problema nu este numele meu sau persoana mea, ci acest modus operandi, acest ”leadership” care a transformat USR într-un PSD mai mic și cu scor la sfert în sondaje. Nu, USR nu este o ”victimă”, nu e nicio conspirație la mijloc, pur și simplu astea sunt rezultatele conducerii USR în ultimii ani”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

  

Vlad Gheorghe a lansat mai multe acuzații privind situația internă din partid, subliniind rezultatele scăzute obținute de formațiunea politică în sondaje.

„Să te mulțumești cu băltirea la 10% – 12% procente, în funcție de marja de eroare și să nu schimbi nimic,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Muncii, întrebat dacă profesorii i-au spus cum trăiesc cu 2.400 de lei pe lună: Am lucrat pe salarii mult mai mici

Redacția

Marea Britanie: Regina Elizabeth a II-a mărturiseşte că „abia se mişcă”

Redacția

Sondaj. PNL, în creștere cu două procente. Cum stau celelalte formațiuni din Parlament

Redacția
Încarcă...