NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL şi-a lansat candidaţii cu Dacian Cioloş

Liberalii şi-au lansat candidaţii pentru Parlament printr-un miting cu 20.000 de oameni, la care invitat special a fost premierul Dacian Cioloş. Şeful executivului a avut un discurs în faţa susţinătorilor PNL şi a preluat noul slogan al partidului: „România înainte”. Anunţată de aproape două săptămâni, prezenţa prim-ministrului la evenimentul electoral a fost criticată de şeful social-democraţilor. Liviu Dragnea l-a acuzat pe Dacian Cioloş de ipocrizie.

 

Leon Dănăilă, candidat PNL: „Avem nevoie de politicieni oneşti cu care să putem schimba România iar Dacian Cioloş este un politician onest care poate face o schimbare în bine.”

Tudor Giurgiu, regizor: „Salut decizia PNL de a-l susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru.”

Alina Gorghiu, preşedintele PNL: „Ăsta este începutul de campanie de care aveam nevoie.”

Dacian Cioloş, premierul României: „Sunt aici în primul rând pentru că aţi decis să susţineţi platforma #România100 şi îmi doresc să nu fie doar o înşiruire de enunţuri, să nu fie doar iluzii. Îmi doresc să avem, în sfârşit, un Parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toţi.”

Zilele următoare, Dacian Cioloş va participa la o întâlnire cu candidaţii Uniunii Salvaţi România. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că premierul nu a avut curajul să-şi asume o candidatură.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Sigur că Dacian Cioloş este un băiat plimbat pe la toate aceste partide. L-or mai fi chemat şi alţii. Un domn care vrea să fie premier dar care nu îşi asumă o candidatură, care e undeva deasupra şi asteaptă să vadă ce vor face partidele.”

Sursa: digi24.ro

loading...
Advertisements

Related posts

EXIT-POLL IRES. PSD câștigă alegerile parlamentare din 2016

Redacția

Victor Ponta: Plata TVA-ului s-ar putea face la încasare, nu la facturare

Redacția

Marius Pintilie: Am votat pentru un viitor mai bun. Invit cetățenii la vot (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site