RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațiePolitică

PNL Iași: „PNL a câstigat în total 51 de primării din cele 98 de UAT-uri, dintre care 3 din 4 orașe!”

Liberalii câștigă județul Iași în urma rezultatelor obținute la alegerile locale, cu un vot politic de peste 34%. Partidul Național Liberal a câștigat Președinția Consiliului Județean Iași cu Costel Alexe, Primăria Municipiului Iași cu Mihai Chirica, în total 51 de primării din cele 98 de UAT-uri, dintre care 3 din 4 orașe cu Marius Pintilie la Primăria Municipiul Pașcani, Neculai Zugravu la Primăria Orașului Târgu Frumos, Ioan Alexa la Primăria Orașului Podu Iloaiei.

Costel Alexe, actualul Președinte al Consiliului Județean Iași a obținut un număr de voturi mai mare decât în 2020, aproximativ 110.000 de voturi, lucru ce reconfirmă aprecierea și susținerea ieșenilor pentru toate proiectele realizate de administrația liberală în ultimii 4 ani.

În urma rezultatelor de aseară, Iașul este singurul județ liberal din întreaga Regiune de Nord-Est a României, obținând cel mai mare număr de voturi pentru listele de la Consiliul Local Iași și Consiliul Județean.

„Nu am cuvinte să le mulțumesc ieșenilor îndeajuns pentru această susținere covârșitoare, aproape 110.000 de voturi acordate mie și echipei Partidului Național Liberal la Consiliul Județean Iași. Sunt conștient de importanța fiecărui vot primit, care este o nouă dovadă a încrederii pe care electoratul ne-a acordat-o. Vă spun sincer, victoria este a Iașului și a ieșenilor care au demonstrat că ne merităm statutul de capitală culturală a țării, de centru european, academic și democratic. Județul Iași rămâne singurul județ liberal din Moldova, cu 51 de primării liberale, printre care municipiul Iași, municipiul Pașcani, orașul Podu Iloaiei și orașul Târgu Frumos. După una dintre cele mai agresive și denigrante campanii electorale pe care le-am trăit, au câștigat proiectele în locul gâlcevii politice. Ieșenii sunt oameni inteligenți și pragmatici, iar aceste rezultate cred că sunt și un semnal clar pentru clasa politică locală că trebuie să se ridice la standardele locuitorilor județului nostru și la așteptările pe care ei le au de la noi, ca reprezentanți în cele mai importante instituții ale statului român. Eu și echipa liberală rămânem partenerii ieșenilor. Ca și în acest prim mandat, voi fi ori de câte ori este nevoie în județ sau la București pentru interesele comunității noastre. Mulțumesc tuturor ieșenilor! Voi rămâne un președinte pentru toți așa cum am promis. Știu ce am de făcut, iar în următorii 4 ani voi lucra la fel ca și în primii, cu drag și dragoste pentru Iași.” a menționat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.https://telem.ro/pnl-iasi-pnl-a-castigat-in-total-51-de-primarii-din-cele-98-de-uat-uri-dintre-care-3-din-4-orase/

  

Related posts

Investiții în viitorul tinerilor de la Colegiul Unirea. Abandonul școlar subiect de discuție

Teona Gherasim

Campania „Curățăm România” în Pașcani și Tătăruși

Iulia Huțanu

Cristian Rățoi, Pro-România:”Nu m-am retras din competiția electorală. Nu m-a cumpărat nimeni”!

Marius Parteni
Încarcă...