RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL Bucureşti a decis retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan

PNL Bucureşti a decis cu unanimitate de voturi retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan, având în vedere că, „în ciuda suportului de care a beneficiat, rezultatele administraţiei sale nu corespund aşteptărilor locuitorilor Capitalei”.

Sebastian BurdujaFoto: Agerpres

„Am împlinit astăzi un an de când PNL i-a adresat primarului general în funcţie, Nicuşor Dan, zece solicitări, un decalog (…). Nu au fost lucruri foarte complicate, lucrurile de care bucureştenii au nevoie şi i-am întrebat chiar pe bucureşteni (…) ce părere aveţi, dragi bucureşteni? Merită Nicuşor Dan un al doilea mandat? Merită susţinerea PNL? (…) 72,63% au spus că Nicuşor Dan nu merită un mandat în plus. Sunt 26.000 de bucureşteni care ne-au răspuns întrebării şi cărora le mulţumesc, pentru că au pus o oglindă în faţa lui Nicuşor şi sper să o vadă şi să înţeleagă şi să nu o ia personal, pentru că în 2020 decizia a fost una corectă, administraţia Firea trebuia oprită şi PNL a făcut acest sacrificiu (…) şi nu am propus un candidat propriu, am mers pe mâna lui Nicuşor şi l-am făcut primar general”, a spus Sebastian Burduja, potrivit unui comunicat PNL, scrie Agerpres.

  

Burduja a mai spus că,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Politicieni îmbogățiți din nunți și botezuri. Sumele uriașe care le-au intrat în conturi

Redacția

Eurodeputatul Terheş, sancţionat cu tăierea a 7 zile de diurnă pentru refuzul de a prezenta certificatul verde la intrarea în Parlamentul European

Redacția

Buget2022 – Parlament/ Bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale – la vot final în plenul reunit

Redacția
Încarcă...