NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ploi şi temperaturi scăzute în toată ţara, de marţi până joi

Meteorologii au atenţionat că din noaptea de luni spre marţi până joi după-amiază va ploua în cea mai mare parte a ţării, în zona montană vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar valorile termice vor scădea accentuat.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare în care anunţă precipitaţii în general moderate cantitativ, mixte în zona montană şi răcire accentuată, în perioada 15 aprilie, ora 03.00 – 17 aprilie, ora 15.00.

  

„În intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp în 24 de ore”, se arată în informarea meteorologică.

ANM a precizat că valorile termice vor scădea accentuat, iar în regiunile extracarpatice vremea va deveni rece pentru această perioadă.

SURSA Mediafax

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Raport sumbru al RAGCL Paşcani: datorii de 360 de miliarde de lei vechi! Preţul gigacaloriei se ieftineşte!

Răzvan Grecu

Taxa de salubrizare a fost un eșec în 2018. Primăria nevoită să plătească în plus, față de ce a colectat de la cetățeni!

Răzvan Grecu

Doi morţi şi şapte răniţi după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit la Sasca Nouă. Victimele sunt din zona Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site