NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Planul murdar pus la cale de PSD și Cojocaru Cătălin împotriva Actualitatea TV

După cum constatați cu toții după alegerile locale, „băieții deștepți” au început lupta cu jurnaliștii incomozi. Scot la iveală acum aceleași informații de care vorbesc de câțiva ani, dar mai nou și despre o anchetă DNA Iași ce vizează Actualitatea TV.

 Prima întrebare care se naște după publicarea informației ar fi: Care este calitatea noastră în acest dosar? A doua: De ce suntem acuzați?

Până acum noi nu am dat cu subsemnatul pentru nimic, nu ni s-a solicitat niciun document, asta deși plângerea este făcută de anul trecut, din luna martie.

  

Toate au alt substrat. Miza este închiderea postului de televiziune Actualitatea Tv. Faptul că nu am acceptat să slăvim sistemul și să acoperim subiectele sensibile pentru PSD ne-a transformat în dușmani ai acestora.

Încă din 2013 suntem atacați. În cazul meu au început cu atacuri la familie. Au încercat ulterior să ofere bani, nu puțini, dar i-am refuzat. Așa că au declanșat un alt plan.

Au căutat prin arhiva Primăriei și s-au folosit de facturi emise pentru prestări servicii. S-au oprit strict la perioada în care Grigore Crăciunescu era primar. Le-au oferit informațiile aserviților care au trecut la treabă. Nu s-au oprit aici. Aceleași documente le-au trimis către DNA, după care au avut grijă să ne anunțe că au fost solicitate informații despre firma noastră.

Bine domnilor, și totuși care este calitatea noastră în ancheta DNA?

Pentru că nici cu asta nu le-a mers, în joc a intrat Cătălin Cojocaru. În ultimile luni a început să scrie plângeri la CNA. Nu contează motivul, important era să fim somați sau chiar amendați. Dorința lui este aceea de a ne vedea închiși. Îl informez că mult timp de acum încolo va sta să ne urmărească.

Sunt în jur de zece plângeri, la care se mai adaugă câteva scrise acum în campania electorală. Creierul acestora din urmă este Leonard Ursu. Am auzit că, prin partid, se laudă că va închide postul nostru. Frumoasă abordare! Au stat în toată campania în spatele unor adrese de e-mail false și conturi de Facebook pentru a comenta și critica orice, iar ulterior s-au apucat de scris reclamații.

Cât privește relațiile economice ale societății noastre cu instituțiile publice, acestea au avut ca scop informarea cetățeanului. Prestările de servicii s-au făcut pentru publicare de anunțuri, hotărâri de CL, etc. Dacă Cojocaru o face pentru altceva, e problema lui.

Toate aceste relații economice au fost făcute publice chiar de el. Nu am o problemă, le poate verifica și DNA. Pentru toate am emis facturi, situații de lucrări, am plătit impozite și TVA la stat, nu am falimentat firme să ne umplem buzunarele. Alții s-au îmbogățit subit.

Suntem acuzați că am regizat tot scandalul apei de la Pașcani, pentru a obține contract cu operatorul. Dezinformare. Este folosită o adresă de la ApaVital în care am fi cerut noi bani, când în realitate vorbim despre ofertă standard pe care am trimis-o marilor instituții, în niciun caz doar celor de la ApaVital. Ea se negociază mereu. Niciun contract de prestări servicii pe care societatea noastră îl are cu instituțiile publice sau Primăriile din zonă nu depășește 500 lei/lună. Spre exemplu, în Pașcani avem contract de 300 lei/ lună cu RAGCL și 200 lei/ lună cu Ecolubritate. Cu Primăria Pașcani – zero lei. Cu toate acestea oferim cetățenilor toate informațiile cu caracter public și filmăm gratuit ședințele Consiliului Local. Situația este valabilă și la Târgu Frumos.

Despre tipografia pe care Cojocaru a primit-o de la Pantazi, îi spun să nu fie uituc. Am lucrat acolo, știu atât eu cât și frații lui despre ce este vorba: Pantazi ți-a cumpărat-o, Pantazi ți-a luat-o după ce ai început să-l împroști cu noroi. Să îți aduc aminte când scriai de balega pe care a aruncat-o prin oraș?

Este grav că se vorbește despre anchete ale instituțiilor statului, fără finalizarea lor. Noi când am scris despre Dumitru Pantazi și alți membri PSD am avut punctele de vedere ale DNA care au confirmat punerea în mișcare a acțiunii penale și calitatea acestora.
Cătălin Cojocaru și PSD pe ce își bazează suspiciunile?

 Vă spun eu: pe DISPERARE!!!

 

Advertisements

Related posts

Urmează gara Pașcani, peronul pe partea stângă

Răzvan Grecu

Apa, banii şi REFERENDUMUL!

Marius Parteni

Trompeta primarului spune lucruri trăsnite! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site