NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Plănuiești o escapadă romantică doar pentru voi doi? Iată ce nu trebuie să îți lipsească din bagaje

Fiecare relație de lungă durată are nevoie de momente de intimitate petrecute departe de mediul obișnuit, în care orice activitate realizată devine o rutină. Organizarea unor evadări romantice în doi vă vor apropia din ce în ce mai mult datorită momentelor plăcute pe care le veți petrece împreună fără griji și responsabilități. Așadar, dacă intenționezi să-i pregătești partenerului tău o astfel de surpriză, ia în considerare mai multe aspecte care te vor ajuta să creezi niște momente de neuitat. 

Tips & tricks pentru o seară romantică

1. Alege un outfit îndrăzneț

Comunicarea vizuală deține un rol foarte important în transmiterea unor mesaje non-verbale, astfel prin intermediul culorilor, texturilor, formelor se pot stimula sau stârnii anumite emoții și sentimente în funcție de starea pe care vrei să o exprimi. Din acest motiv, pentru a bifa o apariție cât mai spectaculoasă, accesorizează-ți ținuta cu elemente îndrăznețe, care îți vor transforma orice vestimentație banală într-un outfit spectaculos. Indiferent dacă alegi niște mănuși extra lungi din piele sau dantelă, o perucă cu dimensiuni reglabile sau o pereche de dresuri sexy de la Pasiune, toate aceste accesorii îți vor da o notă de mister și senzualitate, cu ajutorul căreia îl vei recuceri pe partenerul tău. Profită de avantajele pe care le ai ca femeie având posibilitatea să folosești anumite trucuri de înfrumusețare, care îi vor pune feminitatea în valoare și îi vor asigura un succes garantat.

  

 2. Poartă pantofi cu toc eleganți

În completarea outfitul creat, din bagaje nu ar trebui să lipsească o pereche de pantofi cu tocuri cât mai înalte pentru pentru a dobândi încredere și o senzualitate deplină. Toate acestea se datorează faptului că pantofii cu toc te fac să pari mult mai slabă și pun foarte bine în valoare orice fel de picior, schimbând totodată și postura corpului printr-o poziție mult mai dreaptă și impunătoare.

Din cele mai vechi timpuri, femeile au văzut într-o pereche de pantofi eleganți un aliat în procesul de cucerire al unui bărbat, fiind astfel un accesoriu care nu trebuie să lipsească dintr-o seară romantică. Chiar dacă nu te simți confortabil de obicei într-o astfel de pereche de încălțăminte, ia în considerare că principalul lor rol va fi de ordin estetic, nefiind nevoită să parcurgi distanțe mari pe jos.

 3. Marchează momentul cu o băutură spumantă

Secretul unei seri de neuitat constă și în alegerea unei băuturi potrivite în ton cu atmosfera creată, vinul spumant fiind alegerea cea mai rafinată pentru care poți opta. Cum orice eveniment important este marcat cu ajutorul unei cupe de șampanie aleasă corespunzător și seara voastră specială are nevoie de o băutură spumoasă care să marcheze un nou început. Indiferent de brandul ales, trebuie să te asiguri că băutura va sta la o temperatură cât mai potrivită și că vei folosi niște cupe deosebite, înalte și înguste care vor împiedica încălzirea lichidului din interior. Chiar dacă sunt mici detalii de care trebuie să ții cont, în final vor compune atmosfera intimă și plăcută, care va conduce către o noapte de neuitat.

Așadar, nu mai amâna organizarea unui moment romantic care să dea un restart relației voastre, într-un cadru intim și relaxant. Evadările din cotidian vor aduce momente unice și amintiri noi în povestea voastră, fiind puncte importante în consolidarea unui cuplu. Ia în considerare lucrurile care vă fac plăcere sau cele care vă pot surprinde aducând elemente noi în relație și care pot înlătura orice urmă de monotonie.      

Sursă foto: Pexels.ro

Advertisements

Related posts

Ascultă prima piesă de Crăciun lansată de Kaira, tânăra artistă din Pașcani (VIDEO)

Redacția

Andreea Bălan, operată de urgenţă. Ce a păţit vedeta

Redacția

Direcția 5 & Alina concert “Te iubesc”, în Pub La Castani

Oana Cordoneanu
Încarcă...