NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Piscinele NU se deschid de la 1 iunie, ci doar bazinele de înot pentru sportivi profesioniști

Speranțele că se vor redeschide de la 1 iunie și piscinele  – fie ele acoperite sau deschise – pentru publicul larg nu s-au materializat. Potrivit anunțului făcut joi seara de premierul Ludovic Orban, între măsurile de relaxare de la 1 iunie nu figurează o astfel de decizie. 

Bazinele de înot vor fi accesibile doar sportivilor profesioniști, pentru antrenament sau competiții, dar fără participarea spectatorilor.

„Începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea în bazine, acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a decedat într-un incendiu

Redacția

Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă. Stimați parlamentari, nu puneți sub semnul întrebării, acum, la final, aceste măsuri!

Redacția

Grup de turiști salvat azi noapte de Salvamont Neamț, de pe masivul Ceahlău

Redacția
Încarcă...