NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie continuă demersurile pentru redeschiderea la Pașcani a Serviciului eliberări Permise, Înmatriculări și Pașapoarte!

Serviciul Public de Înregistrare Eliberări Permise, Înmatriculări și Pașapoarte Iași își va relua programul la Pașcani în perioada următoare. Marius Pintilie, consilier local, este cel care continuă demersurile pe acest subiect la nivelul instituției Prefectului.

Ieri alesul local a avut o întrevedere cu factorii de decizie la nivel județean.

„În mai 2019 am făcut o promisiune pășcănenilor că vom iniția demersurile privind înființarea în Municipiul Pașcani a serviciilor de eliberări permise, înmatriculări și pașapoarte. Am analizat acest aspect cu prefectul județului, Marian Grigoraș și cu șefa serviciului de Pașapoarte, Nicoleta Nistor. Domnul prefect ne-a asigurat că se vor face toate demersurile pentru a se realiza aceste obiective”, declară liderul PNL Pașcani.

Marius Pintilie a motivat faptul că sunt sute de cetățeni din Pașcani și localitățile învecinate care se deplasează zilnic la Iași și că ar fi mai eficient ca Prefectura județului să înființeze un punct de lucru și în Pașcani, care să deservească întreaga zonă.

Astfel se reduce efortul locuitorilor ce consumă timp, bani și energie, pentru o deplasare la Iași, în scopul procurării unor documente.

Advertisements

Related posts

Marcajele rutiere trebuie refăcute. Reprezentanții Primăriei habar nu au cine le-a executat!

Marius Parteni

ApaVital oprește mâine apa la câteva blocuri din Pașcani! Oficial se montează câteva vane, neoficial: apa nu va mai fi furnizată celor care nu au contract!

Răzvan Grecu

Alba-neagra cu pășunea din Sodomeni. Primăria a avizat extracția de balast, iar acum a băgat utilajele să o refacă

Marius Parteni
Încarcă...