NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

Pintilie a câștigat orașul, Pantazi rămâne primar cu voturile din suburbia Lunca. Iată rezultatele candidaților la funcția de primar!

Voturile cetățenilor din suburbii, care au fost ieri prezenți la urne pentru a alege primarul și viitorii consilieri locali au fost decisive pentru candidatul PSD, Dumitru Pantazi. Lupta a fost foarte strânsă între principalii candidați și doar voturile cetățenilor din Lunca l-au făcut pe candidatul PSD primar pentru încă patru ani.

 

O analiză a rezultatelor, după centralizarea acestora, arată că Marius Pintilie a fost votat de 5112 cetățeni care au votat în secțiile din oraș și 1107 în suburbii. În total el a fost votat de 6.219, ceea ce înseamnă un procent de 41,5% din numărul votanților.

  

Dumitru Pantazi a obținut 4337 de voturi în secțiile de votare din oraș și 2387 în cele din suburbia. În total el a fost votat de 6.724 de votanți, adică un procent 44,8%.

Advertisements

Ceilalți candidați au obținut următoarele voturi: Dermidie Niță – 339 de voturi (2.37%), Gelu Costăchescu – 242 (1,69%), Ioan Ailincăi – 210 (1,47%) și Sorin Olariu 568 (3,97%).  

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

(P) Victor Ponta: Eu, spre deosebire de ei, sunt mândru că sunt român și vreau să fac tot ce-mi stă în putere pentru ca România să fie un stat puternic!

Redacția

Ciolacu a fost prezent la lansarea oficială a candidaturii primarului Dumitru Pantazi

Marius Parteni

Pașcaniul votează! Prezență la vot, ora 14.00!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site