NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Piedone, prima reacție după decizia cu executare în dosarul Colectiv: ”Nu sunt criminal. Închisoarea e pentru oameni”/ Despre familiile victimelor: ”Să se bucure, vor lua bani / Condamnarea mea nu le va învia copiii”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a declarat, la RTV, la scurt timp de la aflarea sentinței definitive în dosarul Colectiv, că „nu este un criminal” și că a fost pregătit pentru orice decizie și că își va lua la revedere de la familie apoi își va executa sentința. Piedone a fost condamnat la 4 ani cu executare după ce, în primă instanță, primise 8 ani și 6 luni de închisoare.

Advertisements

”Nu e o perioadă dificilă”, a transmis Piedone la România TV.

  • ”Nu sunt criminal. Am fost pregătit. Nu e perioadă dificilă. Îmi iau la revedere de la familie. Nu voi renunța la luptă, nu sunt criminal. Merg cu capul sus. Închisoarea e pentru oameni. (Despre familiile victimelor) Să se bucure, condamnarea mea nu le va învia copiii. Să se bucure, vor lua bani, dar nu e dreptate la adresa mea. Copiii au fost răzbunați”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

g4media

Advertisements
Advertisements

Related posts

Eclipsă de Soare parţială, astăzi, vizibilă în România. Regiunile din care poate fi observată

Redacția

Dan Puric va conferenția la Pașcani

Oana Cordoneanu

Păsările din aria Lacului Stânca Costești sunt numărate zilele acestea

Redacția
Încarcă...