RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

PESTE 7 CANDIDAȚI PE LOC, LA ȘCOLILE DE POLIȚIE

Peste 12.000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de poliție îl organizează în ianuarie. Spor la pregătire și mult succes!

 

Până pe 5 decembrie, termenul limită, pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați (10.404 candidați pe 1.300 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca).

  

La Inspectoratul de Poli ţie Judeţean Iaşi s-au înscris, până pe 5 decembrie, 371 de persoane, dintre care 369 au optat pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 2 pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

În această perioadă, candidații susțin testarea psihologică, urmând ca în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.

Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat.

Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

Mult succes!

IPJ IASI

Related posts

Un lider PAS anunță că Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi reformată după modelul DNA

Redacția

O femeie a fost ucisă în bătaie de soț. Localnicii spun că a îndurat ani întregi de calvar

Redacția

ŞOFER PRINS BEAT LA VOLAN. AVEA O ALCOOLEMIE DE 1,53

Redacția
Încarcă...