NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Peste 20 de oameni la înmormântarea unei mame a 17 copii, în zona de carantină din Suceava

Peste 20 de oameni au participat la înmormântarea unei mame a 17 copii, în zona de carantină din Suceava. Nu aveau voie mai mult de 8 persoane, conform Ordonanțelor militare emise în timpul stării de urgență.

Luminița Bilius, mamă a 17 copii, s-a stins într-un sat din Suceava și peste 20 de oameni au fost la înmormântarea ei, deși, conform reglementărilor, aveau voie maxim 8 persoane să asiste la funeralii.

“Biserica Apostolica Prelipca (fara cult) Sora noastră Luminița Bilius  mama a 17 copii  din sat Prelipca oras Salcea  judet Suceava a plecat ieri  la Domnul  in jurul amiezii lăsând în urmă o situație mai dificilă! Am organizat această strângere pentru ale acoperii situația lor. Cine are pe inima sa ajute această familie Domnul îi va răsplăti!”, a fost anunțul postat pe un portal de strângeri de fonduri.

Într-o fotografie făcută în apropierea locului de veci, se observa 23 de persoane care stau una lângă alta și alte șapte persoane sunt prezente după un gard.

Deocamdată autoritățile nu au anunțat dacă s-au sesizat în acest caz și dacă au luată vreo măsură. Prelipca e un sat aflat în comuna Salcea, care e zonă carantinată în Suceava.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Litoralul pentru toţi. Cazare la mare și la 50 de lei pe zi în septembrie

Redacția

Unde vor fi obligați românii să poarte masca de protecție, după 15 mai

Redacția

Bebeluș născut în ambulanță, la Fălticeni. „O bucurie mult așteptată în aceste zile încărcate de suferință și COVID”

Redacția
Încarcă...