NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pensionarii, stâlpul de rezistenţă al PSD Paşcani. 45% dintre membrii de partid sunt de vârsta a treia! Vezi câţi bani cheltuie anual organizaţia pentru a funcţiona!

Tinerii păşcăneni nu prea se înghesuie să facă politică. Asta este concluzia care se poate trage după prezentarea raportului organizaţiei PSD Paşcani  la Conferinţa Municipală ce a avut loc joia trecută la Casa de Cultură.

 Conform lui Eduard Dumea, cel care a citit acest raport în plenul şedinţei, în organizaţia locală a PSD Paşcani se află în acest moment doar 255 de membri cu vârsta între 18 şi 35 de ani, în timp ce membrii cu vârsta de peste 35 de ani sunt în număr de 894, dintre care 510 sunt pensionari.

 Tot în document se face şi o statistică a celor 1.149 de membri de partid în funcţie de studiile şi ocupaţia lor. Astfel, 105 au studii elementare, 296 studii medii şi 748 studii superioare, iar fără ocupaţie sunt 189 de membri, angajaţi sau liber profesionişti sunt 450 de activişti şi 510 sunt pensionari.

 Conducerea filialei locale a PSD a prezentat şi un buget anual. Într-un an de zile formaţiunea strânge din cotizaţiile membrilor de partid 5.030 de lei şi 47.529, 53 de lei din cotizaţiile membrilor de partid ce au funcţii de conducere în organizaţie sau în administraţia publică. Astfel, din cei 52.559,53 de lei sunt cheltuiţi anual 50.559, 82 de lei pe chirii, utilităţi, consumabile şi protocol.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Dumitru Pantazi, despre rezultatele alegerilor Europarlamentare: ”Rezultatul îmi dă mie posibilitatea, cât și parlamentarilor, să mergem la Guvernul României, la Ministere, să ne finanțeze investițiile noi”

Răzvan Grecu

Liderul Partidului Noua Republică Pașcani a sesizat DNA-ul împotriva conducerii PSA

Răzvan Grecu

Proiect inedit pentru o formațiune politică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site