RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pele, internat de 6 zile într-un spital din Sao Paolo

Fosta legendă a fotbalului brazilian şi mondial, Pele (80 ani), se află în spital de şase zile, însă un purtător de cuvânt de-al său a menţionat că nu are probleme grave de sănătate, informează Reuters. Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.

Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. „Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii… acestea nu pot fi făcute într-o singură zi”, a transmis Fraga într-un scurt mesaj.

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. Pele a spus că se află „într-o stare foarte bună de sănătate” şi că a fost la spital pentru „examene de rutină”, după zvonuri că „regele” ar fi leşinat.

Pele, în vârstă de 80 de ani, a explicat pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Povestea maicii Emilia. Fostă atacantă de primă ligă în România, acum joacă în naționala călugărițelor din Italia

Redacția

China a sărbătorit în social media victoria Emmei Răducanu de la US Open. Jucătoarea de tenis le-a transmis un mesaj în limba mandarină

Redacția

Unirea Ruginoasa, locul opt la Indoor Cup Brașov

Marius Parteni
Încarcă...