NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pele, internat de 6 zile într-un spital din Sao Paolo

Fosta legendă a fotbalului brazilian şi mondial, Pele (80 ani), se află în spital de şase zile, însă un purtător de cuvânt de-al său a menţionat că nu are probleme grave de sănătate, informează Reuters. Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.

Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. „Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii… acestea nu pot fi făcute într-o singură zi”, a transmis Fraga într-un scurt mesaj.

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. Pele a spus că se află „într-o stare foarte bună de sănătate” şi că a fost la spital pentru „examene de rutină”, după zvonuri că „regele” ar fi leşinat.

Pele, în vârstă de 80 de ani, a explicat pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM încheie anul cu o nouă înfrângere, usturătoare! Ședință de organizare internă, în loc de demisii. Cine îl girează pe Mandric?

Marius Parteni

Participare numeroasă la competiția „Cupa primăverii” organizată de Școala Specială Pașcani

Oana Cordoneanu

Stagiu de pregătire urmat de meciuri de verificare pentru CSM Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site