NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Meciul Brazilia – Argentina a fost oprit de poliție, după ce patru fotbaliști ar fi mințit la aeroport ca să nu stea în carantină

Mult aşteptatul duel dintre selecţionatele Braziliei şi Argentinei, programat duminică la Sao Paulo în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale ediţia 2022, a fost întrerupt după doar cinci minute, în urma intervenţiei autorităţilor sanitare braziliene, care au acuzat patru fotbalişti argentinieni care evolează la cluburi din Anglia de încălcarea protocoalelor anti-Covid, informează AFP.

FIFA a confirmat, într-un comunicat, că meciul de la Sao Paulo a fost “suspendat în urma deciziei arbitrului”, fără să precizeze dacă va fi reprogramat sau nu la o dată ulterioară.

Startul jocului fusese dat de numai cinci minute înaintea producerii scenei suprarealiste: reprezentanţi ai agenţiei sanitare ANVISA şi ai poliţiei federale au intrat pe teren pentru a pune capăt partidei, într-o confuzie totală.

Argentinienii au încercat să parlamenteze, dar în cele din urmă s-au întors la vestiare, unde au stat peste trei ore, înainte de a părăsi definitiv stadionul, la o oră după delegaţia braziliană.

  

Jucătorii naţionalei “Albiceleste” au decolat apoi de pe aeroportul din Sao Paulo, la ora locală 21:36 şi au ajuns la Buenos Aires la puţin timp după miezul nopţii, înainte de a se îndrepta direct în cantonamentul lor obişnuit, la bordul unui autocar, scrie Agerpres.

“Suntem aici de trei zile,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

“Șoc” în Liga a V-a, zona Pașcani: Vezi pentru ce sumă de bani au fost excluși din fotbal un arbitru și un observator!

Răzvan Grecu

Cupa României: CSM II Pașcani – Viitorul Tg. Frumos 1-4 (VIDEO)

Marius Parteni

După ce a cheltuit 40.000 de dolari pe bilete la JO 2020, un japonez a aflat că spectatorii vor fi interziși la Tokyo

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site