NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Pe cine protejează primarul Dumitru Pantazi: speculanţii de flori au vândut la suprapreţ lalelele de la Lidl!

Primarul Dumitru Pantazi este acuzat de proprietarii florăriilor din centru că protejează speculanţii de flori. Aceştia susţin, nici mai mult nici mai puţin, că cei care vindeau lalele  la tarabele din faţa florăriilor le cumpăraseră din Lidl şi apoi le vindeau la suprapreţ păşcănenilor.

“Vindeau buchetele de 7 fire de lalele cu 15 lei în loc 10 lei cât era la Lidl”, a acuzat un proprietar al unei florări, care ne-a sunat la redacţie.

  

Cele povestite de acesta au fost confirmate de o angajată de la Lidl:”Am primit lalele seara, iar a doua zi nu mai era nici un buchet. Câteva persoane au cumpărat tot stocul”, a spus aceasta.

Mai mult, susţine un alt administrator de florărie, speculanţii au cumpărat toate garoafele din magazinul său pentru a le vinde la suprapreţ la tarabele din faţa vitrinei sale.”Nu am avut ce face. Am vândut toate garoafele la un speculant pentru că altfel riscam să rămân cu ele nevândute. Din păcate păşcănenii au avut de suferit deoarece au plătit mai mult pe firul de garoafe decât dacă cumpărau din florăria mea. Se practică acelaşi tip de speculă ca şi în piaţă. Cum îţi poţi face un plan de afaceri, să ştii câtă marfă să cumperi pentru a o comercializa, când Primăria decide să închirieze trotuarul din faţa magazinului unor speculanţi, încâlcând chiar hotărârile de Consiliu Local. Domnul primar să aprobe astfel de comerţ în faţa chioşcurilor sale”, a declarat acesta supărat.

Advertisements
Advertisements

Menţionăm, că în anul 2010 Consiliu Local a adoptat hotărârea nr. 78 ce prevedea aprobarea regulamentului de comerţ stradal de pe raza municipiului Paşcani. Conform acestui document pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt este interzis comerţul stradal cu flori.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

S-a dublat numărul de salariaţi din domeniile IT şi Outsourcing

Redacția

Kosarom, o nouă locație în Târgu Neamț! (P)

Redacția

Creditele în lei pentru case au urcat de şase ori în ultimii doi ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site