RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patru tineri din Cucuteni şi-au descoperit vocaţia: spărgător de locuinţe

Un grup de hoţi din localitatea Cucuteni care au spart o şcoală şi alte trei locuinţe din sat, a fost destructurat de poliţiştii ieşeni. 

 

Cei patru tineri au reuşit să fure chiar şi un frigider, pe lângă alte scule folosite în construcţii. După ce au identificat hoţii, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară unde au găsit o mare parte din „pradă“. „Cei patru tineri cu vârste de până în 20 de ani sunt cercetaţi deoarece în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, ar fi sustras mai multe bunuri din trei locuinţe şi o unitate şcolară nefuncţională, toate situate pe raza comunei Cucuteni, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 15.000 lei. În urma percheziţiei domiciliare au fost găsite un frigider, un motofierăstrău, patru flexuri, două rotopercutoare, o maşină de tăiat faianţă, un compactor cu talpă, două lansete cu mulinete, diferite chei şi accesorii mecanice“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

  

Reprezentanţii poliţiei au precizat că au recuperat 80% din prejudiciu şi a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Bulibasa din Harlau a primit un sicriu cu coroane si lumanari in semn de avertisment de la adversari

Redacția

Fostul preşedinte al Judecătoriei Paşcani, Viorel Maftei și Neculai Nunucă, arestați la domiciliu

Redacția

Închisoare pentru furt de energie electrică

Redacția
Încarcă...