NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patru tineri din Cucuteni şi-au descoperit vocaţia: spărgător de locuinţe

Un grup de hoţi din localitatea Cucuteni care au spart o şcoală şi alte trei locuinţe din sat, a fost destructurat de poliţiştii ieşeni. 

 

Cei patru tineri au reuşit să fure chiar şi un frigider, pe lângă alte scule folosite în construcţii. După ce au identificat hoţii, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară unde au găsit o mare parte din „pradă“. „Cei patru tineri cu vârste de până în 20 de ani sunt cercetaţi deoarece în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, ar fi sustras mai multe bunuri din trei locuinţe şi o unitate şcolară nefuncţională, toate situate pe raza comunei Cucuteni, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 15.000 lei. În urma percheziţiei domiciliare au fost găsite un frigider, un motofierăstrău, patru flexuri, două rotopercutoare, o maşină de tăiat faianţă, un compactor cu talpă, două lansete cu mulinete, diferite chei şi accesorii mecanice“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Reprezentanţii poliţiei au precizat că au recuperat 80% din prejudiciu şi a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Executor judecătoresc acuzat de un „tun“ de 4 milioane de euro. „Jaful“ de la Nectar SA se răzbună crunt după 10 ani

Redacția

Acțiune a polițiștilor din Târgu Frumos și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași

Ema Roman

Razie a polițiștilor pășcăneni. Tânăr din Moțca depistat după ce a comis un furt, țigări confiscate dintr-un bar din Hălăucești și vitezoman amendat la Blăgești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site