RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Patru persoane angajate pe loc la Bursa Locurilor de Muncă. 214 absolvenți au fost selectați în vederea încadrării

Înghesuială mare în fața Casei de Cultură Mihail Sadoveanu, unde a avut loc în această dimineață Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

470 de persoane s-au plimbat pe la mesele angajatorilor și au studiat oferta de joburi. Tineri, dar și persoane mai în vârstă au venit la târgul de joburi în speranța că își vor găsi un loc de muncă, din cele 228 scoase de cei 35 agenți economici participanți. Din totalul persoanelor participante, 235 au fost tineri absolvenți, iar 214 au fost selectați în vederea încadrării. 4 persoane au fost angajate pe loc . Din totalul posturilor de 24 pentru studii superioare, doar 1 persoană a fost angajată pe postul de contabil, iar 3 persoane cu studii medii au fost angajate pe postul de vânzător, operator roboți și agent de vânzări. Locurile de muncă scoase la vânzare au fost în domeniul comerțului, construcții, industrie,servicii și confecții.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Pășcănenii cu spirit civic și-au înfrumusețat spațiul verde din fața blocurilor (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

Exercițiu de simulare în caz de incendiu, la Unitatea Militară Muncelu de Sus

Oana Cordoneanu

Pasagerii CFR Călători care folosesc trenurile Gara de Nord – Aeroport nu își mai pot cumpăra bilet de la controlorii din tren

Redacția
Încarcă...