RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii se opun desființării parcului din zona blocului T1

Cu puțin timp în urmă, la ședința de Consiliu Local din data de 31 mai, anul acesta, consilierii locali aveau în fațochilor un material prin care pregăteau amenajarea unui parc de joacă, printr-o formulă inedită de desființare a unui altul. 

Vorbim de o suprafață de 1.092 mp situată în fața Centralei Termice 11, din apropierea pieței deal, numai că realizarea acestui demers a apărut în tandem cu ideea dispariției parcului de joacă din zona blocului T1 (în spatele magazinului Lorimer de pe aleea „Ștefan cel Mare”)

Întrebați ce părere au în legătură cu acest aspect, pășcănenii din zonă susțin că nu văd rostul unui asemenea demers, în condițiile în care pentru copii nu există nici un fel de avantaj. Oricum terenul destinat noului parc va fi ocupat de mobilierul provenit din altul.

  

O echipă Actualitatea TV a mers însă la fața locului pentru a lua pulsul celor care frecventează cel mai des parcul ce urmează a fi desființat.

Advertisements

În unanimitate, oamenii s-au declarat nemulțumiți de această inițiativă, considerând acest gest inoportun pentru obișnuința părinților de a-și aduce copii, de ani de zile, în acest loc.

Advertisements

Mai mult, unii cetățeni au afirmat că zgomotele produse de joaca micuților, care sunt deranjante pentru unii locatari, reprezintă un motiv mult prea pueril pentru a fi luat în calcul de autorități într-o asemenea decizie. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ApaVital sistează din motive tehnice apa de la ora 22 până la ora 5 dimineața!

Redacția

50 de cupluri au fost premiate la aniversarea a 50 de ani de la căsătorie

Redacția

Locuitorii din comuna Hălăucești sunt invitați la hram!

Diana Marcu
Încarcă...