NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ajutoare pentru încălzire şi balastarea străzilor, principalele solicitări ale păşcănenilor în prag de iarnă


Ziua de joi este deseori mult aşteptată de către cetăţenii care se înscriu dinainte pe lista de audienţe, nerăbdători să stea de vorbă cu autorităţile. Dacă unii sunt demult obişnuiţi cu vizita la Primărie, alţii vin pentru prima dată şi aşteaptă timid să fie chemaţi în sală.

 

 

 

 

 

 

Pentru că săptămâna trecută a fost şedinţă de consiliu, iar audienţele au fost suspendate, numărul celor prezenţi astăzi a crescut vizibil.

Cele mai multe probleme expuse primarului Pantazi care a stat de vorbă cu oamenii, sunt referitoare la fondul funciar, moşteniri sau terenuri pe care cetăţenii le-au pierdut din diverse motive.

În afară de acestea au fost câteva solicitări de ajutor de încălzire a unor familii fără venit, care se agaţă de această soluţie pentru a trece cu bine încă o iarnă. Este cazul unei femei din Blăgeşti care are trei copii, dintre care unul este închis la Târgu Ocna pentru furt de fier.

„Nu-mi mai ajung banii. Soţul nu lucrează, iar copiii sunt la şcoală. Fata cea mare a terminat o Postliceală. Suntem cinci persoane într-o cameră. N-am reuşit să facem nimic. Stăm la un loc cu soacra şi o cumnată”, a declarat Duduman Elena.

 Mai mult, şi de data aceasta solicitările de balastare de străzi au fost la ordinea zilei. Câteva persoane vin mereu la primar pentru a-i cere să aibă în vedere strada Sălciilor sau Constantin Negri. Acestea lasă cereri şi aşteaptă ca edilii locali să meargă în teren şi să vadă că problemele există şi nu sunt închipuite.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Medicii veterinari din judet, la raport la DSV

Redacția

Două posturi de recenzare a traficului rutier amplasate la ieșirea din Pașcani spre Blăgești

Oana Cordoneanu

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani – 6 februarie 2018 (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site