RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Parchetul şi Poliţia cercetează cum au fost debranşate scările de bloc din Paşcani şi îl caută pe Zorro

Modul cum au fost debranşate şi rebranşate de la reţeaua publică de alimentare cu apă scările C şi D de la blocul Moldova este acum anchetat de Poliţia Paşcani.

La sediul instituţiei au fost depuse două sesizări în acest sens. Una din partea oamenilor rămaşi fără apă şi alta din partea operatorului local.

Acum poliţiştii trebuie să afle pe ce documente s-au bazat cei de la ApaVital când au debranşat scările de bloc şi cine sunt cei care au decis să le rebranşeze.

  

“Există două sesizări, una pentru abuz în serviciu, privind debranşarea blocurilor de la reţeaua de alimentare şi alta de rebranşare ilegală. În ambele cazuri sunt întocmite dosare şi se fac cercetări sub coordonarea procurorului urmând a fi propuse măsurile legale, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Reamintim faptul că în urmă cu două zile reprezentanţii operatorului judeţean au trecut la debranşarea scărilor de bloc unde nu sunt încheiate contracte de către locatari, după ce în prealabil au anunţat că execută o serie de lucrări pentru montarea unor vane. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bătaie cruntă în familie: tată şi fiu, au ajuns la spital

Redacția

Accident rutier cu cinci victime. Doi minori răniți

Irina Gherasim

Tânără din Iași, moartă într-un groaznic accident la Londra

Redacția
Încarcă...