NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Papa Francisc a primit la Vatican echipa SPP care se va ocupa de protecţia sa în timpul vizitei în România

 

Suveranul Pontif, Papa Francisc, a primit la Vatican, în această săptămână, echipa SPP care se va ocupa de protecţia nemijlocită a Sanctităţii Sale, în perioada 31mai – 2 iunie, când va efectua vizita oficială în România.

  

 

Conform unui comunicat al Comitetului Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”, Papa Francisc şi-a manifestat încrederea în profesionalismul şi dăruirea ofiţerilor de protecţie români, pe care i-a binecuvântat şi le-a urat sărbători pascale fericite.  Echipa care asigură securitatea nemijlocită a Papei în vizita din România este formată din ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază, pregătiţi special pentru un astfel de eveniment.

Securitatea la nivel naţional a întregii vizite este asigurată şi coordonată, în ansamblul ei, de către Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” format din instituţiile din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională – MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP. Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

 

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Conferință de presă PNL Pașcani, 25 aprilie (VIDEO)

Redacția

PDL pierde doi parlamentari! Movila și Bogdanici au plecat la Mișcarea Populară

Redacția

​​Numele vehiculate în PSD pentru funcția de premier în locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabilă variantă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site