RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Paisprezece angajaţi ai unui aeroport din Tenerife au fost arestaţi pentru că ar fi furat bunuri de două milioane de euro din bagaje

Paisprezece angajaţi ai unui aeroport de pe insula spaniolă Tenerife au fost arestaţi, fiind suspectaţi că au furat bunuri estimate la aproape două milioane de euro din bagajele pasagerilor, a anunţat vineri Garda civilă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit autorităților, printre bunurile furate se aflau 29 de ceasuri de lux, 22 de smartphone-uri de ultimul tip şi 120 de bijuterii sustrase de la călători de mai multe cetăţenii pe aeroportul situat în sudul acestei insule din arhipelagul Canare.

Garda civilă îi suspectează pe cei 14 angajaţi că au vândut în magazine şi alte bunuri furate. Alţi douăzeci de angajaţi ai aeroportului şi 27 de bijutieri de pe insulă se află de asemenea în vizorul anchetatorilor.

Operaţiunea a fost declanşată după o serie de plângeri din partea călătorilor.

  

Furturile s-au produs când bagajele se aflau în cala avioanelor. Potrivit anchetatorilor, suspecţii forţau valizele pentru a fura obiecte de valoare atunci când nu erau văzuţi de pasageri sau de alţi angajaţi.

Ei ascundeau

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un accident cu nouă persoane a avut loc pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian/ Doi oameni au ajuns la spital

Redacția

Reforma bugetară, „îndulcită“ de Guvern. Marile compromisuri ale Coaliției

Redacția

Venezuela îşi normalizează relaţiile cu Columbia prin numirea unui ambasador

Redacția
Încarcă...