RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

[P] Murfatlar Vinul triumfă la prestigioasa competiție ”Concours Mondial de Bruxelles 2024”

Murfatlar Vinul, un nume de referință în industria vitivinicolă din țară, a obținut recunoașterea internațională prin câștigarea mai multor medalii prestigioase la ”Concours Mondial de Bruxelles 2024” atât pentru nou lansatele game Aerosoli și Statornic, precum și pentru 3 Hectare, un vin ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Această competiție este una dintre cele mai importante și respectate din lume, reunind experți în vin și degustători de elită pentru a evalua cele mai bune vinuri din diverse regiuni viticole globale.

În cadrul competiției, Murfatlar Vinul a obținut două medalii de aur pentru 3 Hectare Cabernet Sauvignon Roze 2023 și 3 Hectare Chardonnay 2022. Primul este un vin lejer, cu arome proaspete de fructe de pădure și o aciditate medie iar cel de-al doilea impresionează prin complexitatea sa, cu note de fructe tropicale și o ușoară atingere de vanilie datorată maturării în butoaie de stejar. Tot din gama 3 Hectare a fost premiat și Sauvignon Blanc 2023 cu medalie de argint, acesta fiind un vin cu o aciditate medie și  arome proaspete de flori de camp și  fructe tropicale.

Încă două medalii de argint au mers către Murfatlar Vinul pentru Aerosoli Feteasca Neagra & Pinot Noir Roze 2023,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Washingtonul este îngrijorat de apropierea Africii de Sud de Rusia / Cum vrea să pedepsească țara africană?

Redacția

David Muniz, decorat cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios”

Redacția

Bogdan Ivan preia interimatul de la Ministerul Familiei

Redacția
Încarcă...