NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local programată pentru marţi, 29 noiembrie

Şedinţa de Consiliu Local aferentă penultimei luni din an va avea loc în data de 29 noiembrie, la Primăria Paşcani. Ordinea de zi a fost publicată aseară pe siteul insituţiei, şi cuprinde 26 de proiecte.

 

 

  

Legislativul local se va întruni pentru a dezbate şi vota proiecte legate de bursele elevilor, de organizarea unui spectacol de colinde, şi mai multe rectificări de buget.

Tot marţi va fi supus votului proiectul de hotărâre privind acordarea mandatului reprezentantului asociatului, în vederea exprimării votului în AGA ARSACIS cu privire la cererea de aderare a Comunei Cordun, jud. Neamț, la Asociația Regională a Serviciilor de Apă Canal Iași – ARSACIS.

Consultă ordinea de zi aici

Advertisements

Proiect de HOTARARE privind alegerea președintelui de ședință pentru perioada decembrie 2016 – februarie 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind acordarea mandatului special reprezentantului asociatului, în vederea exprimării votului în AGA ARSACIS cu privire la cererea de aderare a Comunei Cordun, jud. Neamț, la Asociația Regională a Serviciilor de Apă Canal Iași – ARSACIS – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind acordarea mandatului special reprezentantului asociatului în AGA ARSACIS în vederea exprimării votului cu privire la Caietul de sarcini al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 193 din data de 31.10.2016 privind stabilirea perioadei de amortizare și a valorilor de inventar aferente fiecărei locuințe existente în blocurile ANL F1, F2, F3, G2A, G2B, proprietate privată a statului și aflate în administrarea Consiliului Local al municipiului Paşcani, situate în municipiul Pașcani, strada Grădiniței nr. 18, respectiv în strada Ştefan cel Mare nr. 20 și nr. 22, jud. Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 194/2016 privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 108/2009 privind trecerea blocurilor de locuințe pentru tineri destinate închirierii, construite și înregistrate ca mijloace fixe de la data de 01.01.2004, până la data intrării în vigoare a Legii nr. 89/2008 (21.04.2008), blocurile F1, F2 si F3 din proprietatea publică a municipiului Pașcani în proprietatea publică a statului – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 53/1999 privind aprobarea domeniului public al Municipiului Paşcani, jud. Iaşi, atestat prin Hotărârea nr. 1354/2001, cu modificările şi completările ulterioare, prin rectificarea suprafeţei de teren înscrise la poziţiile 102, 111, 121, 124, 125, 127, şi 137 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 53/1999 privind aprobarea domeniului public al Municipiului Paşcani, jud. Iaşi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind trecerea din proprietatea publică a Municipiului Pașcani, în proprietatea privată a Municipiului Paşcani, a unor bunuri, aflate în administrarea S.C. ApaVital S.A. Iași, în vederea scoaterii din funcțiune, casării și, după caz, valorificării acestora, în condițiile legii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind acordarea burselor sociale, burselor de merit şi burselor de studiu pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat în perioada septembrie – decembrie 2016 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organizării spectacolului artistic SEARA DE COLINDE – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 106 din 31.05.2013, privind aprobarea Ghidurilor de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. al municipiului Pașcani nr.47/2016 privind aprobarea organigramei și a statutului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transformarea a două funcții publice vacante de execuție de inspector din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transformarea unei funcții contractuale de execuție vacante de șofer din cadrul Clubului Sportiv Municipal Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și al Programului obiectivelor de investiții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al institutiilor și a Listei obiectivelor de investiții, pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și al Programului obiectivelor de investiții ale S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Serviciului Administrația Piețelor pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. PREST SERV APA S.A. Pașcani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pașcani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții ale Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea scoaterii din funcțiune a unor mijloace fixe din domeniul privat al municipiului Pașcani, în vederea casării și valorificării – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții și Lista de investiții pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Advertisements

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli și a Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și din alte surse de finanțare al Municipiului Pașcani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani sfătuită să prioritizeze lucrările de toaletare

Marius Parteni

Actualitatea TV și NewsPascani.com neagă organizarea unui miting ce ar urma să aibă loc mâine la Primărie

Redacția

Toate mașinile vor trebui să fie echipate cu anumite tehnologii de salvare a vieţii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site