RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

OMV Petrom: 1.000 de puncte de încărcare până la sfârșitul lui 2024

• OMV Petrom a finalizat achiziția Renovatio Asset Management, proprietarul celei mai mari rețele de stații de încărcare pentru vehicule electrice din România.

• Tranzacția a fost aprobată de Consiliul Concurenței și Comisia pentru Examinarea Investițiilor Străine Directe.

• Rețeaua Renovatio are în prezent peste 400 de puncte de încărcare în România, cu perspective de creștere la aproximativ 650 până în 2026.

  

• La sfârșitul primului trimestru din 2024, rețeaua regională OMV Petrom număra aproximativ 300 de puncte de încărcare instalate, inclusiv prin parteneriate.

• “Prin finalizarea acestei achiziții, OMV Petrom devine cel mai mare jucător în domeniul mobilității electrice din România. Ambiția noastră este ca până la sfârșitul acestui an să avem instalate 1.000 de puncte de încărcare în România, Bulgaria, Serbia și Moldova. Ne dorim să rămânem prima opțiune pentru clienții noștri și să ne consolidăm poziția de lider în România pe segmentul de mobilitate,” a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru rafinare și marketing.

• Foto: Autocritica

Autocritica News Feed

Acum 5 zile

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban: „La ora actuală, premierul desemnat conform Statutului PNL sunt eu”

Redacția

Rareș Bogdan anunță că îi va întreba „pe toți șefii de stat din UE de ce este ținută România la ușa Schengen”

Redacția

Camioanele ucrainene au început să intre în Polonia la una dintre vămi, după ce fermierii polonezi au ridicat blocada, potrivit Kievului

Redacția
Încarcă...