NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ofițer SRI prins în flagrant de DNA când lua mită 2.500 de euro

Un ofițer de la Serviciul Român de Informații a fost plasat sub control judiciar de către procurorii DNA, care l-au prins în flagrant în timp ce ar fi primit mită 2.500 de euro de la o persoană pentru a interveni astfel încât să o scape de probe într-o investigație care o viza.

Sediul DNAFoto: Hotnews

Conform DNA, procurorii militari din cadrul direcției au dispus control judiciar pentru 60 de zile în cazul lui Bogdan Popescu, ofițer la Serviciul Român de Informații – Direcția Regională de Informații Dobrogea, cu gradul de căpitan, pentru infracțiunea de trafic de influență.

  

Procurorii spun că în 9 august ofițerul i-ar fi cerut unei persoane, martor în cauză, suma de 2.500 de euro, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra unor funcționari ai Serviciului Român de Informații, “astfel încât să îi determine să nu își îndeplinească un act ce intra în atribuțiile de serviciu ale acestora și care ar fi vizat persoana respectivă”. Concret, ofițerul ar fi promis că va interveni pentru ca persoana respectivă să scape de probe într-o investigație care o viza.

Advertisements
Advertisements

În 19 august, ofițerul SRI a primit în acest scop suma de 2.500 euro,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce spune Cătălin Drulă despre o posibilă candidatură a lui Kovesi la prezidenţiale din partea USR

Redacția

Franța își testează cu succes racheta nucleară modernizată ASMPA

Redacția

VIDEO Comedia neagră românească #dogpoopgirl, în cinematografe din 12 oraşe din ţară începând de vineri / Filmul este inspirat de primul caz de ‘online shaming’ din istoria internetului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site