NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Oficialii ucraineni au informat despre o întrerupere totală a comunicaţiilor în regiunea Herson

Oficialii ucraineni au informat marţi despre o “întrerupere a tuturor comunicaţiilor” în zonele ocupate de militarii ruşi în regiunea Herson din sudul Ucrainei, transmite Reuters.

Orasul HersonFoto: Andrey BORODULIN / AFP / Profimedia

Într-un comunicat, serviciul de stat al Ucrainei pentru protecţia comunicaţiilor şi informaţiilor speciale a spus că a avut loc o intruziune neprecizată “de către regimul de ocupaţie” şi că echipamentele au fost oprite, iar cablurile deconectate.

  

“Locuitorii din regiune au rămas în prezent fără comunicaţii mobile şi acces la internet ucrainene, precum şi fără mijloace de a efectua apeluri telefonice naţionale şi internaţionale folosind dispozitive de telefonie fixă”, a informat agenţia de stat ucraineană, citată de Agerpres.

Advertisements
Advertisements

____

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87 milioane lei din fonduri europene: Semafoare noi, camere de supraveghere, bucle inductive de trafic şi senzori wireless

Redacția

Ministerul ucrainean de externe l-a convocat pe ambasadorul Ungariei: Retorica anti-ucraineană este absolut inacceptabilă / Viktor Orban le-ar fi spus jurnaliștilor că Ucraina este „ţara nimănui” şi a comparat-o cu Afganistanul

Redacția

Aurescu, despre alegerile din Austria privind aderarea la Schengen: După rezultat vom putea să tragem o concluzie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site