RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Oficialii ucraineni au informat despre o întrerupere totală a comunicaţiilor în regiunea Herson

Oficialii ucraineni au informat marţi despre o “întrerupere a tuturor comunicaţiilor” în zonele ocupate de militarii ruşi în regiunea Herson din sudul Ucrainei, transmite Reuters.

Orasul HersonFoto: Andrey BORODULIN / AFP / Profimedia

Într-un comunicat, serviciul de stat al Ucrainei pentru protecţia comunicaţiilor şi informaţiilor speciale a spus că a avut loc o intruziune neprecizată “de către regimul de ocupaţie” şi că echipamentele au fost oprite, iar cablurile deconectate.

  

“Locuitorii din regiune au rămas în prezent fără comunicaţii mobile şi acces la internet ucrainene, precum şi fără mijloace de a efectua apeluri telefonice naţionale şi internaţionale folosind dispozitive de telefonie fixă”, a informat agenţia de stat ucraineană, citată de Agerpres.

____

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, mesaj de Hanuka, Sărbătoarea Luminilor la evrei, transmis prin consilier: ”Comunitatea evreiască din România este un contribuitor important la binele comun”

Redacția

Centura ocolitoare de sud a municipiului Timişoara, realizată în proporţie de 58 la sută/ DRDP: Ritmul a fost în continuare scăzut, mobilizarea insuficientă

Redacția

Israelul anunţă vizita ministrului său al apărării la Washington săptămâna viitoare

Redacția
Încarcă...