NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Oficiali ucraineni: Milioane de tone de cereale, transportate în străinătate prin porturile de la Dunăre în ultimele luni

Autorităţile ucrainene au declarat că în prezent sunt transportate mai multe cereale pe Dunăre decât în orice alt moment de la începutul războiului, în urmă cu şase luni.

Numai sâmbătă, 11 nave au ajuns în porturile Ismail, Reni şi Ust-Dunaisk de la Dunăre şi au încărcat o cantitate totală de 45.000 de tone de cereale, a anunţat duminică Ministerul ucrainean al Infrastructurii, relatează Agerpres.

Începând din martie, peste patru milioane de tone de cereale au fost transportate deja în străinătate prin porturile ucrainene de la Dunăre, conform ministerului.

FOTO | Un bărbat a luat o decizie cel puțin bizară. Are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea

  

28 Aug, 22:07 | Știri externe

Advertisements

Militari olandezi, împușcați într-un schimb de focuri în fața unui hotel din Indianapolis

28 Aug, 21:55 | Știri externe

Experții militari avertizează că Iranul este la un pas de a dezvolta arma nucleară:  Israelul trebuie să se pregătească de o confruntare militară

28 Aug, 21:30 | Știri externe

După izbucnirea atacului rusesc, atenţia s-a concentrat pe marile porturi ucrainene de la Marea Neagră, care au fost blocate mai multe luni, ceea ce a dus la imposibilitatea de a exporta milioane de tone de cereale.

Advertisements

La 22 iulie, Ucraina şi Rusia, sub medierea ONU, au semnat un acord cu Turcia pentru a permite exporturile din Ucraina prin trei porturi de la Marea Neagră, reducând presiunea asupra pieţelor alimentare globale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Aurescu: Al șaselea pachet de sancțiuni se referă doar la interzicerea petrolului rusesc. Gazele nu intra în discuție acum”

Redacția

Actriţa Verónica Forqué s-a sinucis. Avea 66 de ani

Redacția

O cerșetoare a câștigat 1,2 milioane euro la Loto. Primul lucru pe care și l-a cumpărat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site