RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Oficial: Liceul ”Nicolae Iorga”: Primul caz confirmat de coronavirus. Cursuri suspendate la o clasă

Primul caz de COVID-19 confirmat în acest an la o unitate de învățământ din Pașcani. Conform Direcției de Sănătate Publică Iași  cursurile au fost suspendate la o clasă de a IV-a, din cadrul Liceului Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”, unde un elev a fost confirmat pozitiv în urma testării.

Elevii din această clasă vor învăța online în următoarele 14 zile. Tot Direcția de Sănătate Publică Iași a precizat că s-a efectuat igienizarea și dezinfecția spațiilor din cadrul unității de învățământ și s-a reinstruit personalul privind regulile de igienă personală și portul măștii de protecție.  

Conform comunicatului de presă remis astăzi de Prefectura Iași, incidența cazurilor la Pașcani este de 0,56 la mia de locuitori, în scădere. Ieri s-a înregistrat 0,63.

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 16 martie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 35.721 cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 161 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă). În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese de la începutul pandemiei fiind 631.

  

   În ceea ce privește Campania de vaccinare împotriva COVID 19, desfășurată la nivelul judetului Iaşi, conform datelor centralizate, până în prezent au fost efectuate 109.374 de vaccinări.

Related posts

Surse: Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății

Redacția

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2, aprobată de Guvern

Redacția

Examen pentru îngrijitoarele de la Spitalul Municipal Paşcani

Ema Roman
Încarcă...