NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

“O zi cu primarul” – experiență unică pentru cinci elevi din Târgu Frumos

Cinci elevi ai Liceului „Ion Neculce” din Târgu au avut parte de o experiență unică. Aceștia au petrecut o zi cu edilul localității, participând la toate evenimentele de pe agenda șefului administrației locale, Ionel Vatamanu.

 

 

  

Totul a fost posibil grație proiectului “O zi cu primarul”, pe care edilul local l-a pus în aplicare, împreună cu echipa de colaboratori. Elevii au asistat la primele ore ale dimineții, la programul de audiențe, după care au efectuat o vizită, în teren, la obiectivele de investiții.

Ulterior s-au întors în biroul primarului unde au participat la un moment unic. Ionel Vatamanu a premiat două cupluri din localitate, care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de la căsătorie. Oamenii au fost profund impresionați: ”Vă mulțumim, domnule primar, să dea Dumnezeu să faceți lucruri la fel de frumoase pentru comunitatea noastră, mulți ani de acum în colo”, i-a transmis Isac Dumitriu, care a venit alături de soția sa Vasa.

Primarul le-a oferit și elevilor câte un cadou. Aceștia au primit o diplomă, o agendă și un CD despre localitatea Târgu Frumos. ”Îmi doresc ca tinerii de la noi din localitate să cunoască cât mai bine munca pe care noi o facem în cadrul Primăriei. Sunt convins că au rămas impresionați”, a susținut primarul Ionel Vatamanu.

Cei cinci elevi au recunoscut, la finalul acțiunii “O zi cu primarul” că au avut ocazia să cunoască lucruri de care nu auziseră. „A fost foarte plăcut. Ne place ceea ce face primarul nostru. Eu, după această zi, mi-aș dori să lucrez în Primărie”, ne-a spus o elevă a liceului Ion Neculce.

Acțiunea va continua peste două săptămâni de zile când alți elevi de la unitățile de învățământ din localitate vor putea petrece o zi alături de edilul local. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria Târgu Frumos caută referent. Iată condițiile de angajare

Irina Gherasim

Târgu Frumos:Anunț important privind colectarea selective a deșeurilor la case!

Redacția

Protest la Târgu Frumos: Angajații unui procesator de carne au format un lanț uman în poarta unității, nemulțumiți că nu și-au primit salariile (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site