RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

O tânără din Pașcani, model Fashion TV România, apare într-un videoclip al celor de la Direcția 5

O tânără din Pașcani, model FashionTV România, apare într-un videoclip al celor de la Direcția 5. Alexandra Andrioaia, în vârstă de 23 de ani, alături de colegele ei, au filmat pentru videoclipul piesei „De ce iubim”. 

Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Elisabeta din București. Fetele au intrat în rolul membrilor trupei Direcția 5. Îmbrăcate în ținute bărbătești, modelele au luat locul soliștilor la bas, clape, tobe și microfon. Alexandra Andrioaia a fost în rolul lui Carmin Ionescu, la bas. Alexandra este unul dintre modelele de top din echipa FashionTV România.

  

Reamintim faptul că Direcția 5 va cânta mâine seară de dragoste pășcănenilor, în Pub La Castani, începând cu ora 20.00. Concertul poartă titlul celui mai recent hit realizat de trupă în colaborare cu Lidia Buble: „Forever Love”.

 Piese precum “O fată ca ea”, “Am nevoie de tine”, “Povestea Noastra”, “Îți mulțumesc” sau “De ce iubim” vor fi fredonate mâine seară de către pășcăneni alături de artiștii bucureșteni începând cu ora 20.00.

Advertisements

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Advertisements

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu le promit admiratorilor muzicii lor o seară de neuitat. Direcția 5 este una dintre trupele de referinţă ale muzicii pop-rock din România. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

De 8 Martie, flori şi gânduri bune, oferite în dar de către primari

Teona Gherasim

Lumina Sfânta de la Ierusalim a ajuns în România. Momentul în care s-a aprins a fost filmat (VIDEO)

Redacția

Dumnezeul bețivilor există! Un șofer beat a scăpat doar cu zgârieturi după ce automobilul său s-a ciocnit cu un microbuz! Vezi ce alcoolemie avea șoferul! (VIDEO)

Redacția
Încarcă...