NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

O studentă s-a legat la ochi, a lăsat un bilet de adio şi a sărit pe geam

O tânără de 22 de ani a încercat să-şi pună capăt zilelor vineri, 1 martie, aruncându-se de la etajul al III-lea al Căminului C6 din Complexul „Titu Maiorescu“ de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi.

 

Deşi a supravie­ţuit căzăturii, aceasta se află internată la Terapie Intensivă la Spita­lul „Sfântul Spiridon“, suferind multiple traumatisme, cu fractură la nivelul coloanei vertebrale, exis­tând şanse mari ca în urma ope­raţiilor pe care le va suferi ulterior la Spitalul de Neurochi­rur­gie, medicii să nu îi poată reda întreaga mobilitate şi să rămână paralizată de la brâu în jos.

„A intervenit un echipaj SMURD, la faţa locului fiind găsită o tânără cu fractură de coloană şi o fractură la nivelul gleznei. A fost dusă la Spitalul de Neurochirur­gie unde urma să fie operată“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoe­şu, medic-şef UPU-SMURD.

Din mai multe mărturii ale studenţi­lor, portarilor şi personalului ad­ministrativ al universităţii, „Ziarul de Iaşi“ a reuşit să reconstruiască firul evenimentelor de la 1 martie.

Şi-a legat ochii cu o eşarfă        

A.P. studia la master, anul I, la Facultatea de Biologie de la UAIC, după ce finalizase studiile de licenţă la Agronomie. Colegii şi prietenii o descriu ca fiind o fată retrasă, dar comunicativă, care scria poezii în timpul liber, nu îşi făcuse foarte mulţi prieteni şi îşi petrecea timpul în cea mai mare parte alături de prietenul său, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani.

În seara zilei de 1 martie, aceasta s-a întors la cămin în jurul orei 20.00, era singură în camera de cămin, colegele fiind plecate pentru weekend acasă. A scris un bilet de adio pe care l-a pus într-o geantă şi a mers la etajul al IV-lea al căminului cu gândul să se arunce de la geamul de la baie. Acolo, însă, mai multe studente au intrat peste ea în timp ce se pregătea şi fata a plecat, coborând la etajul inferior, unde era şi cazată, uitându-şi în urmă geanta unde era şi biletul. A luat un scaun şi s-a dus cu el la geamul de la baie unde s-a urcat, s-a legat la ochi cu o eşarfă şi s-a aruncat pe geam.

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Odrasla unui temut interlop din Iași a recunoscut că a ucis femeia găsită pe câmp în Dacia!

Redacția

Ministerul Sănătăţii a dublat bugetul programelor naţionale pentru bebeluşi

Redacția

Otrava care i-a ucis pe cei doi copii de la Coarnele Caprei a făcut zeci de victime şi la Timişoara

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site