NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O studentă, găsită fără suflare în cămin. Echipajul medical a bătut la ușă și a plecat. Reacția directorului Ambulanței private

O tânără din Unganda a murit din cauze necunoscute în camera sa de cămin. Iubitul ei a sunat la 112 de două ori.

Este anchetă de amploare în cazul unei studente ce a fost găsită moartă în Timișoara. Iubitul ei a sunat la 112 și a anunțat că nu se simte bine. Echipajul ambulanței a ajuns la ușa fetei care locuia într-un cămin studențesc, a bătut la ușă, iar pentru că nu a răspuns nimeni a plecat.

Tânăra avea 24 de ani și era din Africa. A venit în România pentru a studia științe economie. Ea era în primul an la master.

Luni, iubitul tinerei a sunat din nou la 112 și le-a spus autorităților că nu mai reușește să dea de iubita lui. Pompierii au spart de data această ușa camerei în care se afla și au găsit-o pe tânără fără suflare. Colegii ei spun că nu cunosc dacă tânăra avea vreo afecțiune.

Autoritățile fac acum o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

UPDATE: Directorul ambulanței private a reacționat în cazul studentei decedate în cămin.

„Noi am fost solicitaţi pentru a face un consult unei persoane. Prima dată a fost adresa greşită, după care s-au coordonat cu cei de la 112 şi au găsit adresa corectă. Au mers la cămin, au găsit persoana respectivă, doctoriţa de gardă i-a făcut un consult şi i-a administrat un tratament. Fiind singură în cameră, medicul i-a spus că ar trebui chemată o ambulanţă care să o transporte la urgenţe. Situaţia nu impunea, dar s-a gândit că fiind singură în cameră şi nevorbind limba română ar fi util. Noi avem foaia de control medical semnată de pacient. Ambulanţele sunt dotate cu GPS, apare locaţia”, a declarat Vasile Raţ, directorul serviciului de ambulanţă privată.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Te poți infecta cu coronavirus în piscină? Ce spune profesorul Alexandru Rafila

Redacția

După o ceartă cu iubitul, o femeie și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj

Redacția

Noile surprize ale Codului fiscal

Redacția
Încarcă...