NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O româncă răpită şi sechestrată într-un oraş din Spania a reuşit să-şi anunţe familia. Autorităţile au eliberat-o după şase ore de la apel

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost răpită şi sechestrată de un individ în Spania. Tânăra a reuşit să-şi contacteze familia din România, iar după şase ore de la apel, poliţia spaniolă a spart apartamentul în care se afla tânăra. În prezent, răpitorul este judecat în stare de libertate.

 

Românca plecată în Spania a reuşit să-şi anunţe familia vineri, 16 august, că a fost răpită de un individ. Familia a apelat la autorităţile române, care la rândul lor au alertat autorităţile spaniole despre cazul de răpire, potrivit  El Caso.

După şase ore de la apel, poliţia spaniolă a reuşit să identifice apartamentul din localitatea Monzon, provincia Huesca, în care românca era sechestrată.

Românca a fost răpită şi sechestrată de către un bărbat într-un apartament din localitatea Monzon, în provincia Huesca, din nord-estul Spaniei. Poliţiştii au intrat în forţă în apartament şi au eliberat-o pe tânăra care prezenta răni provocate de cuţit pe antebraţ. În apartament, autărităţile spaniole au găsit şi actele de identitate ale româncei, dar şi droguri.

Răpitorul, un bărbat de 36 de ani a fost prins şi în prezent este cercetat în libertate.

Sursă: www.mediafax.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Acțiune de ecologizare pe traseul turistic de la tabăra Muncel. Ocolul Silvic Pașcani invită cetățenii să se alăture

Oana Cordoneanu

Cifre alarmante transmise de autorităţi. Câţi cetăţeni au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Redacția

Poliţia de Frontieră: 14.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site