RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O nouă plângere la DNA pe numele lui Cîrstoiu. Acuzațiile unui deputat al Opoziției

Un deputat al USR a depus o nouă plângere la DNA împotriva candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei. Parlamentarul a depus și o sesizare la ANI. 

Două plângeri la DNA au fost depuse cu privire la activitatea medicului Cîrstoiu FOTO Inquam

Două plângeri la DNA au fost depuse cu privire la activitatea medicului Cîrstoiu FOTO Inquam

Potrivit unui comunicat al USR, deputatul Emanuel Ungureanu a depus o plângere la DNA pe numele lui Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), acuzând „abuz în serviciu, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și înșelăciune”.

  

Parlamentarul USR a depus și o sesizare la Agenția Națională de Integritate (ANI) cu privire la posibile situații de incompatibilitate și conflict de interese. 

Care sunt acuzațiile 

Cîrstoiu a încălcat în mod clar legea, în repetate rânduri. Inclusiv atunci când şi-a numit soţia şefă de secţie, de mai multe ori consecutiv, începând cu anul 2014. Cîrstoiu a minţit şi când a spus că nu a făcut consultaţii la clinicile private unde erau acţionari el, mama, soţia şi soacra, veniturile obţinute de la clinicile private ale familiei fiind trecute chiar în declaraţia de avere din iunie 2020”, a susținut Emanuel Ungureanu, deputat USR. 

Potrivit formațiunii politice,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Muharrem Ince, unul dintre cei doi candidați minori în alegerile prezidențiale din Turcia, se retrage din cursă / Candidatul comun al opoziției, Kemal Kilicdaroglu, ar putea fi principalul beneficiar al retragerii

Redacția

Ziua cu cel mai mare număr de decese COVID de la debutul pandemiei în România: Județele cu cele mai multe victime

Redacția

Se dau credite de până la 2 milioane de euro pentru grădinițe, școli, universități

Redacția
Încarcă...