NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O noua masina compactoare pentru Serviciul de Salubritate

Noul manager al Serviciului de salubritate Pascani, Eduard Dumea, are in vedere in acest an achizitia unei noi masini compactoare pentru colectarea gunoiului menajer. Potrivit conducerii, nu se mai doreste achizitionare unei masini second hand, ci una noua, cu garantie.

“Problema este aceea ca prin leasing ne ajunge mai scump un astfel de utilaj. Ca sa facem un imprumut, trebuie sa avem cel putin trei ani de zile de functionare, ori SC CLP Eco-Salubritate nu are decat cateva luni. Astfel ca trebuie sa cautam alte solutii. Sa achizitionam o masina second hand nu este convenabil. Nu avem garantie, nu avem nimic. Chiar daca o perioada functioneaza fara probleme, se strica, mai ales ca a mai fost folosita. Alta este cand masina este noua, cu garantie pe ea”, a declarat directorul Serviciului de salubritate, Edurad Dumea.

Achizitionarea unei masini este mai mult decat necesar. Cele doua masini existente la ora actuala in cadrul Serviciului nu fac fata colectarii intregului gunoi din municipiu, iar o alta problema este aceea ca se mai si strica, fiind vechi. “Spre exemplu, am lucrat trei luni de zile cu o singura masina compactoare, deoarece cealalta avea stricat sistemul hidraulic. E greu sa strangi gunoiul cu o masina la intregul municipiu. Vom vedea ce vom prinde pe bugetul pe anul in curs. Sper sa reusim sa mai luam o masina”, a incheiat Eduard Dumea, directorul Serviciului CLP Eco – Salubritate Pascani.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

EkySam și Marvio au câștigat licitația pentru proiectul de reabilitare infrastructură străzi și pietonal din Municipiul Pașcani

Răzvan Grecu

O nouă zi în care pășcănenii au stat de vorbă cu primarul Dumitru Pantazi. Iată care au fost problemele expuse

Ema Roman

Maidanezii din Pașcani întreținuți pe datorie de administratorii padocului din Moțca

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site