RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă licitație pentru reabilitarea Școlii Speciale din Pașcani

Consiliul Județean Iași organizează o nouă licitație pentru reabilitarea Școlii Speciale Pașcani. La o parte din instituția de învățământ sunt necesare lucrări de consolidare și reabilitare. Valoarea estimată  a serviciilor este de 37.000 de lei, fără TVA, iar finanțarea este prin fonduri europene.

Prima licitație  lansată de Consiliul Județean Iași nu a stârnit interesul firmelor. Pe data de 26 februarie 2018 a fost ultima zi în care pot fi depuse ofertele pentru elaborarea documentației tehnico-economice Astfel, niciun ofertant nu s-a înscris pentru realizarea documentației tehnico-economice în vederea accesării finanțării nerambursabile. Din această cauză, autoritățile județene au demarat o nouă licitație. Ofertele pot fi depuse până în data de 30 aprilie 2018, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

  

 „Consiliul Județean organizează licitație publică pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice în vederea accesării finanțării nerambursabile pentru proiectul “Consolidare și reabilitare clădire școlară (corp B), corp clădire centrală termică, magazie (atelier școală)- Școala Gimnazială Specială Pașcani”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Iași.

Firma care va fi desemnată câștigătoare în urma evaluării ofertelor va realiza studiile de teren (geotehnic și topografic), expertiza tehnică și auditul energetic și va întocmi documentațiile pentru obținerea avizelor solicitate prin certificatele de urbanism. Termenul de execuție este de 45 de zile de la data atribuirii contractului.

Related posts

A doua etapă a acțiunii de dezinsecție la Pașcani. Află când va avea loc

Iulia Huțanu

Gunoiul din suburbia Blăgești va fi colectat cu întârziere

Oana Cordoneanu

Priceput primar! Pantazi nu are habar cum facturează EcoSalubritatea, serviciile către pășcăneni

Marius Parteni
Încarcă...