RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O asociație din străinătate solicită teren de la Primăria municipiului Pașcani pentru construcția unui padoc la Valea-Seacă

O mână de ajutor pentru maidanezii de pe străzile din municipiu. O asociație de protecție a  animalelor, Axi Hope, cu filiale în Belgia și Franța, a cerut de la Primăria Pașcani un teren pentru construcția unui padoc. O locație ar fi fosta groapă de gunoi de la Valea-Seacă.

 

  

„Am solicitat de la Primăria Pașcani 1000 mp teren lângă fosta groapă de gunoi, de la Valea Seacă, pentru construcția unui padoc. Au venit și reprezentantele asociației Axi Hope din Belgia și Franța. Au fost cumpărate o parte din materiale, cu banii primiți din donații. Am închiriat o grădină de la o familie, pentru că nu avem unde le depozita”, ne-a precizat Luminița Deaconu.

Luminița Deaconu, administrator Axi-Hope Pașcani ne-a precizat că așteaptă în acest sens să fie întocmit un proiect pentru a intra pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local.

 “Au fost discuții zilele trecute între reprezentanții unei asociații și domnul primar Dumitru Pantazi. Există o solicitare depusă în acest sens, care își urmează cursul, aceasta fiind direcționată catre compartimentele Patrimoniu și Urbanism din cadrul Primăriei Pașcani, pentru a găsi cea mai bună locație pentru noul padoc. Se așteaptă o decizie în acest sens, și va fi comunicată ulterior”, ne-a declarat Dana Ursuleasa, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

Tot o asociație din Franța a construit și padocul din pădure de la Moțca. Hrana pentru câini, cât și chiria este asigurată de Primăria municipiului Pașcani. 

Related posts

Doliu în familia unui preot din Târgu Frumos: Fiul acestuia a decedat într-un accident la Trei Iazuri (Video)

Marius Parteni

Grecia își redeschide plajele. Ce măsuri de protecție vor lua autoritățile

Redacția

Un câine Saint-Bernard orb s-a ghidat după vocea unui pompier și a fost salvat dintr-un lac

Redacția
Încarcă...