NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nou termen de judecată în procesul dintre PSA și ApaVital. Consilierii și-au corectat greșeala!

Un nou termen în procesul intentat de Prest Serv Apa SA Pașcani, împotriva celor de la  ApaVital, are loc mâine la Tribunalul Iași. Demersul în instanță a fost deschis de operatorul local, care dorește să obțină de la cel județean contravaloarea serviciilor de epurare, a apelor uzate pentru perioada iulie 2014 – martie 2015.

  

 

 În acest proces, PSA Pașcani solicită suma de 3,5 milioane lei, pentru serviciile prestate privind perioada menționată. În sprijinul susținerii cauzei, reprezentanții operatorului local vor aduce și hotărârea legislativului local, corectată prin vot în ședința din data de 29 ianuarie.

 Prin aceasta, aleșii locali sunt de acord ca PSA Pașcani să factureze serviciile de epurare conform cantităților de apă intrate în Stația de Epurare, nu la nivelul cantității de apă facturată.

Consilierii locali, susținători ai ApaVital, au admis faptul că se corectează o greșeală prin această hotărâre. Proiectul de hotărâre a fost votat și de consilierul Marius Pintilie.

 ”Eu sunt declarat împotriva ApaVital, dar ținând cont de faptul că vorbim de interesul celor de la PSA Pașcani, voi vota pentru. Votez pentru ca operatorul local să își încaseze banii”, a spus consilierul PNL.

 Din calculele celor de la PSA Pașcani pentru perioada iulie 2014 – martie 2015 ApaVital ar trebui să le achite 3,5 milioane lei. Din această sumă se va scădea la finalul procesului cele 1,6 milioane lei achitatate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăria a construit un foișor ilegal: fără autorizație de construire și fără contract de prestări servicii! Primarul ridică din umeri!

Răzvan Grecu

Eveniment! Primăria Pașcani a publicat lista cu achiziții publice din 2016 (DOC)

Răzvan Grecu

Este oficial: Voucherele de vacanţă vor fi 2.080 lei, dar numai în extrasezon

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site