NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Nopțile devoratorilor de… alcool. Pășcăneni scandalagii amendați de polițiști

Amenzi pe bandă rulantă pentru pășcănenii turbulenți. Înjurăturile, scandalul, gălăgia și consumul de alcool au fost sancționate cu amenzi de către polițiști. 

 

 Joi, 16 mai, Constantin Coțovanu în vârstă de 21 de ani din Pașcani se afla pe strada Moldovei în jurul orei 01.35, în parcul din zonă. Acesta a primit un avertisment în jurul orei 00.00 și i s-a adus la cunoștință că fapta sa constituie contravenție, însă nu s-a conformat. A fost sancționat cu 200 lei.

  

 Tot pe 16 mai Marius Ovidiu Puiu în vârstă de 28 de ani, Lucian Verdeș de 27 de ani, Constantin Apetri 25 de ani, Eduard Anghel de 26 de ani , George Lupu de 24 de ani, toți din Pașcani au fost depistați lângă blocul T8 consumând alcool într-un loc public tulburând ordinea și liniștea publică. Fiecare a fost amendat cu 350 lei. Tot ei au aruncat pe spațiul verde peturile de bere și paharele din plastic. Și pentru acest lucru au mai fost sancționați fiecare cu 100 lei.

 Pe 16 mai ora 23.00 Doru Țăpoi de 21 de ani din Pașcani era pe strada Izvoarelor pasager într-un BMW a provocat scandal, lovind cu palma șoferul unui alt autoturism. A fost sancționat cu 400 lei amendă contravențională

 Pe 16 mai Cosmin Ivan de 17 ani din Stolniceni Prăjescu se afla pe strada Gării în zona autogării și a adresat injurii, expresii jicnitoare și amenințări cu acte de violență lui Petru Iosub ce a dus la indignarea cetățenilor din zonă. A fost sancționat cu amendă de 100 lei.

 Vineri , 17 mai la 02.30 Ioan Cojocariu de 54 de ani din Pașcani se afla pe strada Cuza Vodă și consuma vin, în fața cofetăriei Riama tulburând liniștea publică. A fost sancționat cu 300 lei.

 Pe 17 mai Mihai Acsinte de 26 de ani, Dan Buzilă de 20 de ani, Mihai Moroșanu de 20 de ani toți din Pașcani se aflau pe strada Mihai Eminescu în fața marketului Lorimer și consumau băuturi alcoolice în spațiul public tulburând ordinea și liniștea publică. Fiecare a fost sancționat cu 200 de lei.

  Pe 18 mai Ionuț Lupu de 32 de ani se afla pe strada Fericirii din Sodomeni unde a provocat scandal aflându-se sub influența băuturilor alcoolice adresând cuvinte și expresii jignitoare la adresa patrulei de poliție mixtă care a intervenit pentru aplanarea conflictului A refuzat să se legitimeze fiind condus la sediul Poliției Pașcani și a fost amendat cu suma de 1.000 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Societate din Pașcani amendată cu 2000 de lei, pentru că nu avea pază la punctul de lucru

Redacția

140 de dispozitive de tip body-cam, distribuite poliţiştilor ieşeni

Redacția

Acțiuni preventive ale polițiștilor în școli

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site